פתרונות קיטור וחום, לפי סוג תעשייה:
|
|
|
156
הקיטור הפך עם השנים לכלי מרכזי בתעשייה המתקדמת, החל ממבשלות בירה, מאפיות ויצרני מזון, דרך יצרני אופנה וטיפוח ועד למעבדות רפואיות ויצרני תרופות.
הקיטור נוצר ע"י חימום מים לאדים, בתוך מיכל סגור. ניתן ליצור סוגים שונים של קיטור ע"י שינוי הטמפרטורה והלחץ ולהתאים כל סוג של קיטור באופן אידיאלי לכל סוג של תעשייה, מקיטור לגיהוץ ביתי ועד קיטור עבור סאונה במלון. מערכת הקיטור בנויה מאלמנטים שונים השומרים על האיזון הרצוי של הקיטור, על פי הצורך שהוגדר. האיזון נשמר ע"י וסת לחץ וחום, בקר טמפרטורה, חיישני טמפרטורה ולחות, חיישנים המאזנים את כמות האדים לעומת כמות המים במיכל ועוד.
לחץ הקיטור (הנמדד ב- BAR / PSI) מותאם לסוג השימוש. הקיטור מאפשר מגע ישיר עם טקסטיל, מזון ואריזות, ויכול לשמש גם לחימום אמצעי אחר, כמו חימום דופן כפולה בסירי בישול.
מכשירי החום המשווקים על ידינו מאפשרים להלחים באמצעות חום ולחץ, מגוון חומרים - להדביק בטנות לטקסטיל, לבצע העברת צבע (סובלימציה) ועוד. לא.וולף, המשווקת הגדולה בישראל לציוד העברת צבע, התמחות מיוחדת בתחום. כדי להבטיח פיזור חום אחיד, לחץ אחיד ותוצאה אחידה בהעברת צבע, אנו משווקים מכונות עם זרועות בתכנון הנדסי מושלם, בעלות גופי חימום באיכות הגבוהה ביותר, ומעניקים ללקוחותינו אחריות לכל החיים על גוף החימום (במכונות מתוצרת ארה"ב).
גיהוץ נכון מתחיל בלחץ קיטור נכון!
בגיהוץ, מומלץ לעבוד עם לחץ קיטור BAR 2.5-3.5. לחץ גבוה יותר עלול להזיק לבד. הקיטור מכין את הבגד לגיהוץ, מרכך את הבד ופותח את סיביו. הגיהוץ עצמו מבוצע באמצעות תחתית המתכת של המגהץ, הפועלת כמו מכבש חם על הבד - ללא קיטור! זו הסיבה שהגיהוץ האידיאלי מתבצע בהחלקת המגהץ קדימה לאורך הבד עם קיטור, ובחזרה לאחור ללא קיטור!
|